Kobra ensemble

Bij Kobra komt een grote diversiteit aan muziekstijlen samen in één a capella ensemble.
Kobra werkt vanuit de overtuiging dat dingen niet eenvormig hoeven zijn om bij elkaar te passen. Na twaalf jaar zingen en performen brengen de zeven zangeressen nu hun eerste EP uit. Een bonte verzameling aan muziek die de hen dierbaar is, vol eigenheden en eigenaardigheden: KOBRA.

Kobra Pynarello

Kobra is een a capella ensemble dat al twaalf jaar aan de weg timmert. Zeven zangeressen, met elk een andere muzikale achtergrond, komen samen in hun liefde voor meerstemmige muziek. Ze kleuren hierbij liever niet binnen de lijntjes. Ze zijn klassiek geschoold, maar samen verkennen ze nieuwsgierig allerlei muzikale richtingen en schuwen daarbij het theatrale niet. Het liefst zingen zij op zo verschillend mogelijke podia, evenementen en festivals, constant op zoek naar nieuw publiek om te verrassen.

Kobra Kerst

Kobra werkte samen met klassieke grootheden in het Concertgebouw, maar ook met een metalband op het Roadburn Festival. Kobra zoekt hierbij niet naar één stijl, en niet naar één klank. Muziek gaat voor hen niet over perfectie, maar over verbinden. Het verbinden van verschillende persoonlijkheden, van de stemmen onderling, en de verbinding met het publiek.

Värttinä – Emoni Ennen
Waterconcerts
Kobra @ Top 2000 a gogo